11. elokuuta 2015

Löytöjä Isonkyrön kirppiksiltä

Mies oli viime viikon poikien reissussa ja hermoja säästääkseni pakkasin lapset tavaroineen autoon ja huristelin mummulaan yökylään. Mummun kanssa kävimme parilla paikallisella kirppiksellä ja Te-Va Peitteellä Tervajoella. Ja taas tuli tehtyä hienoja löytöjä! Tämän vanhan talousvaa'an löysin Isonkyrön Sirppis-Puodista. Olin vähän haaveillut jonkun muun värisestä, mutta tämä oli niin hyväkuntoinen, etten malttanut jättää hyllyyn.

Vaa'an käyttöä täytyy vielä vähän treenata kunhan tässä kerkeän, mutta sitä ennen se saa toimittaa nenäliinatelineen virkaa.

Tämä vanha, nykyiseen makuun ihan liian romanttinen teline saa mennä kaappiin lepäämään tai etsiä uuden kodin.

Tervajoen MiTa Kirppikseltä löysin oranssin retroliinan eurolla. Tarkoitus on vielä lyhentää se ja tehdä liina eteisen lipaston päälle. Tuosta kalenteripyyhkeestä en vielä tiedä, mitä sillä tekisin, mutta pakkohan se oli ostaa, kun siinä oli oma syntymävuosi. ;)

Miehen mummalta sain tuon vasemmanpuoleisen 70-luvun verhon, josta on tarkoitus ommella tyynyjä sohvalle. Te-Va Peitteeltä ostin oikeanpuoleisen pallokankaan. Lisäksi ostin sieltä uudet sohvatyynyt, vanhat kun alkaa olla jo aika vanhoja ja ällöttäviä. Siellä tyynyt on yllättävän edullisia, esimerkiksi 2 kpl 40x40 cm sisustyynyä maksaa 4 €, 2 kpl 50x50 cm tyynyä 6 €. Lisäksi sieltä löytyy paljon kivoja kankaita. Kannattaa käydä! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti