17. huhtikuuta 2015

Rasvapurkin pikatuunaus

Joulun aikoihin ostettiin Jyskistä rottinkikorilipasto. Se olikin aikamoinen susi, ja parin viikon käytön jälkeen (ja siitäkin ajasta olimme viisi päivää pois kotoa) kiikutimme sen takaisin sinne, mistä ostettiinkin. Se ei oikein tuntunut kestävän edes varovaista käyttöä ja hintaa kuitenkin oli lähemmäs 100 € tarjouksessa. Muutama kuukausi kitkuteltiin ilman lipastoa, kunnes netistä löytyi tällainen:

Ei oltu aivan varmoja, sopiiko se meille, mutta 60-70 cm leveitä lipastoja ei joka kaupasta löydy. Pari sopivaa vaihtoehtoa löytyi ON24.fi-sivuilta. Sielläkin oli valkoinen lipasto rottinkikoreilla, ja se olisi ollut ehkä tyyliltään meille varmempi, mutta otettiin riski ja tilattiin tämä. Hetki siihen piti totutella, mutta nyt, kun siihen alkaa tottua, se on oikein kiva lipasto.

Tuo keltainen rasvapurkki ei kuitenkaan sovi siihen mitenkään, mutta pakko sen on siinä olla.

Se ärsytti silmää niin paljon, että oli pakko tehdä sille jotain. Hetken mielijohteesta kaivoin kaapista vanhoja sota-ajan sanomalehtiä vuodelta 1942 ja liimasin sitä keltaisen etiketin päälle. Laitoin vielä mattapintaisen kontaktimuovin siihen, ettei se ole heti ihan pilalla.


Simsalabim, nyt se sopii siihen paljon paremmin! :) Sanomalehtikin on sopivasti samaa väriä kangaslaatikoiden kanssa. 

Samoja lehtiä käytettiin myös meidän häissä 1,5 vuotta sitten. Liimattiin niitä isojen lasipurkkien ympärille, purkeissa oli muistaakseni silloin karkkia. Nyt nuo purkit toimii kukkamaljakoina.

Vielä kun ehtisi (tai pääsisi!) kirppareille ettimään jotain pientä, kivaa ja ehkä vanhaa lipaston päälle. Mies määräsi loppukuuksi ostokiellon, joten saa nähdä, pääsenkö mihinkään. :D Vappu tuntuu olevan tänä vuonna valovuosien päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti