4. joulukuuta 2014

Jouluverhoja ja tyynynpäällisiä

Muutama kuukausi sitten etsin kirppikseltä kangasta laatikoiden päällystämiseen ja löysin punaoranssit verhot. Hintakaan ei kirpaissut, toisesta maksoin 4 € ja toisesta, osittain haalistuneesta 2,50 €. Verhot olivat niin ihanat ja sopivat hyvin olohuoneeseen, etten raaskinutkaan tuhota niitä. Koska verhot olivat aika leveät enkä saanut niitä asettumaan kovin nätisti, käänsin niitä molemmilta reunoilta kaksinkerroin. Reunasta tuli siistimpi ja toisen verhon haalistunut kohtakin kääntyi sopivasti verhon taakse.


Sohvalle löytyi pari aikaisemmin ommeltua punaista tyynynpäällistä ja niille kaveriksi ompelin punavalkoiset tyynyt Ikean Hildis-kankaasta. Aloitin myös neulomaan viidettä tyynynpäällistä paksusta, punaisesta langasta, mutta lanka nyppääntyi heti sen verran, että tyyny olisi näyttänyt ihan liian nukkavierulta jo valmiiksi. Neljällä tyynyllä siis mennään tämä joulu.


Täytin viikonloppuna vuosia ja sain mieheltäni kimpun terttuneilikoita. Olin itse kukkien lisäksi aika otettu niiden väristä, täydellinen valinta! Ei ne miehetkään aina ihan sokeita taida olla ;)

Kuvia katsoessa voisi kuvitella, että meillä on jotenkin siistiä ja rauhallista. Todellisuus onkin sitten jotain ihan muuta... todella jouluista. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti