23. joulukuuta 2014

Ei joulua ilman lahjoja

Tänä vuonna voidaan kyllä olla miehen kanssa tyytyväisiä itseemme. Viime hetken paniikin ja lahjojen paketointimaratonin sijaan loputkin joululahjat hankittiin jo viikko, pari sitten, suurin osa jo marraskuun lopussa.

Näin ollen lahjoja ehti rauhassa paketoida, ja toisinaan sainkin siihen aika paljon aikaa kulutettua. Sekös miestä vähän nauratti, pakettien kuvaaminen varsinkin, mutta se on juuri sitä pientä ja nopeasti valmista näpertelyä, mikä pitää pään kasassa kotona ollessa. Mitään kodin ulkopuolella tapahtuvaa kun ei tällä hetkellä kuitenkaan ehdi harrastaa.

Lahjakortit ja muut pienet, litteät lahjat saivat ympärilleen säkkikangasta, voimapaperia, pitsiä ja juuttinarua.

Askartelulaatikosta löytyi vuosia sitten ostettua joululaulukartonkia, joka sopii hyvin miehen muusikkoveljelle. Joulukorttien askartelusta jäi pari huopapossua yli, joten käytin ne pois pakettien koristeiksi.

Ikean punavalkoinen lahjapaperi on tämän vuoden suurin ihastus. Harmittaa, etten ostanut sitä yhtä rullaa enempää (vaikka siinä yhdessä rullassa onkin jo 10 metriä paperia).





Mieskin paketoi pitkin hampain muutaman lahjan ja näytti tykkäävän tuosta kana- ja lehmäpaperista. Itse löysin jo kertaalleen käytetyn paperikassin, jossa oli mm. apinoita, varmasti sopiva paketti miehelle. ;)


Paketista tuli kyllä supersöpö, ja todella pienellä vaivalla.


Pakkohan siihen oli tehdä myös hauska pakettikortti.

Päätettiin miehen kanssa, ettei osteta omille lapsille lahjoja ollenkaan, kun saadaan niitä ihan riittävästi muualtakin. Sorruin silti, yhden paketin verran... Tässä paketti ja sen kortti meidän 2-vuotiaalle.

Aikamoinen kasa lahjoja saatiinkin aikaiseksi.

Kaappien kätköistä löysin vielä tulitikkuaskin, joka toimi reilu vuosi sitten häissämme sormusrasiana. Käytän sen tänä vuonna lahjapakettina ja annan sen miehelleni. Mutta ei siellä mitään sormusta sentään ole, jotain paljon arkipäiväisempää tällä kertaa. :)

Nyt on aika kerätä kimpsut ja kampsut ja aloittaa joulunvietto. Hyvää joulua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti